Másik Felem

Gőzerővel keressük a nagy Ő-t. Ha nem találjuk, az a baj, ha pedig rálelünk, akkor az: egy idő után csak a baj van vele. Mi mindenen múlik, hogy párosan szép legyen az élet? Erről szólnak a bejegyzések. Önismeret, asztrológia, és minden más a párkapcsolatokról. A témával kapcsolatos kérdéseket, saját történeteket (amelyek szerkesztve meg is jelenhetnek) a következő címre várom: masikfelem.blog@gmail.com

Friss topikok

  • ginasalone: Szia, ezt nagyon jól összefoglaltad. Tetszik. Igaz. Megkérdezhetem honnan inspirálódsz? Mik a forr... (2020.09.08. 06:51) Oroszlán karma
  • fitote: A prosztatagyulladásra ajánlott gyógynövények listája itt található. Megelőzésre kiváló és hatásos... (2014.07.19. 20:01) Szerelem és szexualitás az asztrológus szemével

Linkblog

Ajándékozz csillagjegyek szerint!

2010.12.05. 11:52

szerző: Rubia

 

Küszöbön a karácsony, de te még mindig nem tudod, mivel ajándékozd meg szeretteidet? Legjobb lapjaidat már kijátszottad tavaly és most ihlethiányban szenvedsz? Elég, ha tudod a célszemély csillagjegyét, most testreszabott ajándéktippeket kaphatsz!


Milyenek a Kosok? 

Tüzesek, impulzívak és tevékenyek, ezért a különféle sportokhoz, hobbijaikhoz kapcsolódó ajándékok mindig bejönnek náluk. Egyik legrokonszenvesebb vonásuk, hogy soha nem veszítik el lényük játékos oldalát, így felettébb kedvelnek mindenféle játékot. A Kos uralja a testrészek közül a fejet, így az ezzel kapcsolatos ruhadarabok, pipereszerek is sikerre számíthatnak.

Ajándékötletek:

Sportszerek, digitális fényképezőgép, karóra, napszemüveg, villanyborotva, kávéfőző, búvár-tanfolyam, belépő sporteseményekre, grillsütő, társasjátékok, barkácseszközök, hobbi-szakkönyvek, Mp3-lejátszó, nőknek fülbevaló és sminkkészlet.

Milyenek a Bikák? 

Ha egy Bikának választasz ajándékot, a kulcsszó a luxus. E jegy szülöttei szeretik élvezni az élet örömeit. Imádják a masszázst és a hasonló, kényeztető ajándékokat, a szépségápolási cikkeket. Művészetkedvelők, ezért például egy színházbérletnek is biztosan örülnek. A Bika uralja a nyakat és a torkot, így az ehhez illő ruhadarab és ékszer mindenképpen jó választás.

Ajándékötletek:

Arcszesz, parfüm, csokoládé, pezsgő, masszázs-bérlet, részvények/kötvények, színház-, opera- vagy múzeum-bérlet, selyem nyakkendő, hi-fi készülék, bőrkabát, egy üveg minőségi bor, étterem-utalvány, nőknek illatosított fürdősók, testápoló olajok és szappanok, selyemsál, fülbevaló, nyaklánc, orchidea.

 


Milyenek az Ikrek? 

E jegy szülöttei intellektuális megközelítéssel szemlélik a világot, úgyhogy jól teszed, ha könyvet, dvd-lemezt vagy újság-előfizetést ajándékozol nekik. Észrevetted már, hogy az Ikrek-szülöttek folyton a telefonon lógnak és a barátaikkal diskurálnak? Nem csoda, hisz ez a jegy uralja a kommunikációt. Így nem foghatsz mellé, ha mobiltelefonnal vagy internet-előfizetéssel leped meg őket. Az Ikrek uralja a karokat, kézfejeket és a tüdőt, így vehetsz nekik kesztyűt, gyűrűt, karórát vagy inget. 

Ajándékötletek:

Könyvek, magazin-előfizetés, könyvutalvány, gyűrű, ing, pulcsi, kabát, kesztyű, egy különleges toll, határidőnapló, dvd-lemez, számítógépes program, karóra, mobiltelefon, internet-előfizetés, ejtőernyős-leckék, légballon-utazás, nőknek fehérnemű, blúz, karperec.

Milyenek a Rákok? 

A Rákok otthon- és családcentrikusak, így minden ajándéknak örülnek, amely fészküket szépíti, vagy amit otthon élvezhetnek, például egy szép dísztárgyat, fotóalbumot vagy szakácskönyvet. Mivel pedig e jegy a víz elemhez tartozik, szülöttei meglehetősen érzelmesek. Biztosan belopod magad a szívükbe, ha olyasmivel leped meg őket, amit sajátkezűleg készítettél. A Rák uralja a gyomrot, ezért minden ételekkel, főzéssel kapcsolatos dolgot értékelni tudnak.

Ajándékötletek:

Lakberendezési ajándékutalvány, konyhafelszerelési tárgyak, csemegekosár, csokoládé, szakácskönyv, fényképalbum, napló, családfa-kutató program, gyógyfürdő-beutaló, akvárium egzotikus halakkal, nőknek szobanövény, étkészlet, különleges asztalterítő, főzőtanfolyam, illatgyertya, puha törülköző.

Milyenek az Oroszlánok? 

A jegy szülöttei imádnak alkotni, játszani és szerepelni. Ajándékozd meg őket valamivel, ami segít kifejezni kreativitásukat, vagy kielégíteni nagyvilági szórakozási igényeiket. Azt is tartsd szem előtt, hogy az Oroszlánok hajlanak az extravaganciára és kedvelik a drámai hatást. Jó választás lehet egy operabelépő, egy elegáns ékszer, vagy egy feltűnő színű ruhadarab. Az Oroszlán a zodiákus királya/királynője, úgyhogy ajándékozz neki valami olyat, ami kifejezi ezt.

Ajándékötletek:

Lottószelvények, márkás karóra, olajfestmény, finom pezsgő vagy más ital, elegáns ruhadarab, bőr irattárca, színház- vagy operabérlet, ajándékutalvány egy színvonalas étterembe, nőknek különleges ékszer (lehetőleg drágakő vagy gyöngy), bonbon, manikűrkészlet, selyemsál, porcelán vagy kristály.

 


 

Milyenek a Szűzek? 

A Szűz-szülöttek szorgalmasak és precízek, szeretik a rendet és a tisztaságot. Ajándékozd meg őket például határidőnaplóval, irattárcával, de részvényeknek és kötvényeknek is örülni fognak, mert jó az üzleti érzékük és élvezik a tőzsdézést. Ha mégis valami izgalmasabb ajándékot keresel, válassz egy fitnesz- vagy masszázsbérletet, hiszen a Szűzek az egészségükre is nagyon kényesek. Szeretik az állatokat is, úgyhogy egy állatkerti belépő is jó választás lehet, ha nem vagy annyira bátor, hogy élő házikedvenccel lepd meg őket. 

Ajándékötletek:

Fitneszbérlet, teniszleckék, masszázs- vagy gyógyfürdőbérlet, részvények/kötvények, számológép, határidőnapló (lehetőleg bőrkötésben), irattárca, kisállat, állatkerti belépő, szobanövény, nőknek manikűrkészlet, habfürdő.

Milyenek a Mérlegek? 

E jegy szülöttei kimondottan partnerkapcsolat-központúak, ezért jól teszed, ha olyasmivel ajándékozod meg a Mérleget, ami barátságotokra, kapcsolatotokra emlékezteti őt. Ez lehet például egy közös fotókkal teli fényképalbum. Mivel a Mérlegek érdeklődnek embertársaik iránt, biztosan örülnek az életrajzi könyveknek. Ne feledd, hogy a Bikákhoz hasonlóan e jegy szülöttei is nagyra értékelik a szépséget, úgyhogy masszázsbérlettel, szobanövényekkel, vagy bármilyen művészettel kapcsolatos ajándékkal nem nyúlhatsz mellé.

Ajándékötletek:

Könyv, magazin-előfizetés, masszázs- vagy gyógyfürdő-bérlet, ízléses ruhadarabok, festmény, kisplasztika, különleges toll, képkeret, fényképalbum, társasjáték, csokoládé, légballon-utazás, nőknek manikűrkészlet, sminktáska és tükör, szobanövény.

Milyenek a Skorpiók? 

Senki nem szereti úgy a titkokat és a misztikumot, mint a Skorpió, úgyhogy egy távcső vagy egy Agatha Christie-krimi ideális ajándék lehet számára. Kedveli a kihívásokat is, úgyhogy a sportszereknek és a részvényeknek is biztosan örül. Arról se feledkezzünk meg, hogy a Skorpió vizes jegy, tehát nagyra értékeli az olyan ajándékokat, amelyek a testet vagy a lelket kényeztetik. E jegy szülöttei különösen erős szexualitással vannak megáldva, úgyhogy ha kapcsolatotok természete megengedi, ne szégyelld valami intim jellegű ajándékkal meglepni őt.

Ajándékötletek:

Parfüm, részvények/kötvények, távcső, krimi, kémtörténet, csillagászati szakkönyv, illatgyertya, napló, extrémsport-leckék, sportfelszerelés, akvárium trópusi halakkal, selyem alsónemű, habfürdő, illóolaj, Káma Szútra, asztrológiai elemzés, hajóút, nőknek szépségápolási cikkek, csipkés fehérnemű, tarot-kártya.

Milyenek a Nyilasok? 

A Nyilas-jegy szülötte élénken érdeklődik a filozófia és a vallások iránt, imád új ismereteket elsajátítani. Ha szeretnél neki örömet szerezni, ajándékozz valami intellektuális jellegűt, mint például a Tibeti Halottaskönyv, vagy egy National Geographic-előfizetés. A Nyilasok előszeretettel űznek különféle sportokat, szívesen kirándulnak és utaznak, úgyhogy minden ezzel kapcsolatos ajándéknak örülni fognak.

Ajándékötletek:

Túrabakancs, hátizsák, messzelátó, térkép, világatlasz, útikönyv, filozófiai és vallástörténeti művek, magazin-előfizetés, viccgyűjtemény, belépő spirituális előadásokra, ejtőernyős-tanfolyam, sárkányrepülő, szafari-út, társastánc-tanfolyam, nőknek hastánc-tanfolyam, úti hajszárító.


Milyenek a Bakok? 

A Bakok ambiciózusak, kötelességtudóak, céltudatosak, gyakorlatiasak és racionálisak, úgyhogy minden, munkájukkal kapcsolatos ajándékot szívesen fogadnak. Vehetnél nekik például egy ezüst névjegykártya-tartót, egy szép, bőrből készült irattárcát, vagy egy klasszikus faliórát. Ha úgy érzed, hogy életed Bak párja túlságosan komoly, oldd a szigort valami mókás ajándékkal, vagy egy kényeztető habfürdővel.

Ajándékötletek:

Részvények/kötvények, határidőnapló, bőr irattárca, falinaptár, falióra, pezsgő, golf-felszerelés, teniszütő, márkás öltöny vagy nyakkendő, egy üveg nemes bor, színházjegy, nőknek parfüm, illatos habfürdő.



Milyenek a Vízöntők? 

E jegy szülöttei különösen fogékonyak a technikai kérdésekre és a radikális újításokra, így minden hipermodern műszaki kütyü jó ajándék számukra. Információéhségük sem ismer határokat, tehát az érdeklődési körüket érintő könyvek sikerre számíthatnak. Szeretik az újdonságokat, minden olyasmit, amit még nem próbáltak, ezért meglepheted őket például egy búvár-tanfolyammal vagy jógabérlettel. Ha mégis inkább valami konzervatívabb ajándékot szeretnél választani, a zokni jöhet szóba, hiszen a Vízöntő uralja a bokákat.

Ajándékötletek:

Könyv (különösen sci-fi és fantasy), magazin-előfizetés, műszaki cikkek, búváróra, búvár-tanfolyam, ejtőernyős-tanfolyam, szörf-tanfolyam, zokni, elegáns toll, jógabérlet, hegymászó-felszerelés, mobiltelefon, internet-előfizetés, nőknek akupunktúra-kezelés, illatgyertya, füstölő, extravagáns ruhadarab.

Milyenek a Halak? 

E jegy szülötteit minden érdekli, ami a realitás keretein túl van: illúzió, fantázia, dráma, érzelmek, művészetek, spiritualitás. Ezért aztán minden olyan ajándék, ami ezt az érdeklődést táplálja, kedvező fogadtatásra talál. Mit szólnál például egy festőkészlethez, színházbelépőhöz vagy verseskötethez? A Halak szabadidejükben szívesen vezetik le a stresszt testmozgással, és víz-elemű jegyként különösen élvezik a vízisportokat. Így hát meglepheted őket vitorlás-tanfolyammal, új fürdődresszel, vagy akár egy hajóúttal. Olyan, vízzel kapcsolatos ajándékoknak is örülni fognak, mint az illatos fürdőolaj vagy az úszó gyertyák. Arról se feledkezz meg, hogy a Halak uralja a lábakat, úgyhogy ajándékozhatsz nekik lábbelit, pedikűr-kezelést vagy talpmasszázst.

Ajándékötletek:

Mozijegy, hangszer, olajfestmény, nemes bor, gyógyfürdő-bérlet, talpmasszázs, Shakespeare-összes, művészfilm dvd-n, könyv az álomfejtésről, verseskötet, akvárium különleges halakkal, művészeti album, cipő, zokni, nőknek parfüm, illatos habfürdő, fürdőolaj, fürdőruha, orchidea.

 

Címkék: karácsony ajándék csillagjegyek ajándékozás

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://masikfelem.blog.hu/api/trackback/id/tr222494242

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása