Másik Felem

Gőzerővel keressük a nagy Ő-t. Ha nem találjuk, az a baj, ha pedig rálelünk, akkor az: egy idő után csak a baj van vele. Mi mindenen múlik, hogy párosan szép legyen az élet? Erről szólnak a bejegyzések. Önismeret, asztrológia, és minden más a párkapcsolatokról. A témával kapcsolatos kérdéseket, saját történeteket (amelyek szerkesztve meg is jelenhetnek) a következő címre várom: masikfelem.blog@gmail.com

Friss topikok

  • ginasalone: Szia, ezt nagyon jól összefoglaltad. Tetszik. Igaz. Megkérdezhetem honnan inspirálódsz? Mik a forr... (2020.09.08. 06:51) Oroszlán karma
  • fitote: A prosztatagyulladásra ajánlott gyógynövények listája itt található. Megelőzésre kiváló és hatásos... (2014.07.19. 20:01) Szerelem és szexualitás az asztrológus szemével

Linkblog

Rák karma

2010.09.14. 18:44

szerző: Rubia

Folytatom a karmákról szóló sorozatot, ezúttal arról lesz szó, hogy milyen cudarságokat okozhat, ha valakinek a Rák jegyben áll valamelyik karmikus pontja.

  

Lilith és/vagy Sárkányfarok a Rákban, vagy a Ráknak megfelelő IV. házban:

Ebben az esetben arról van szó, hogy a szülöttnek karmikus adósságot kellene törlesztenie a családtagjaival, főként gyermekeivel szemben. Mivel ez komoly lelki terhekkel és megpróbáltatásokkal jár, megtörténhet, hogy a szülött elhagyja a családját, illetve elhárítja a családalapítást. Az is lehetséges, hogy tudatalatti szabadulási vágya által olyan helyzetet vonz be, amelyben őt hagyja el a párja a közös gyerek(ek)kel együtt. E karma másik véglete, amikor az illető képtelen felnőni, örökké infantilis marad, és még érettebb korában is túlzottan ragaszkodik a szüleihez.

A Rák karmájú embert fokozott érzékenység és sebezhetőség jellemzi, amit a férfi szülött szégyell, és úgy próbál védekezni ellene, hogy elutasítja a gyengédséget, az érzékiséget. Hajlamos lelki páncélt növeszteni, túlérzékenysége miatt gyakran görcsös, feloldódásra képtelen. Női szülött esetében a gyermekekhez való viszony kiegyensúlyozatlan, valamelyik szélsőség nyilvánul meg: vagy elutasítja az anyává válást, vagy „agyonimádja”, valósággal megfojtja a gyerekeit. Rák karma esetében gyakran jelentkeznek fogamzási problémák, spontán vetélések, abortuszok, illetve a megszületett gyermekek korai elhalálozása.

Aki Rák karmával született annak fontos, hogy több gyermeket vállaljon, és törekedjen a rendezett, harmonikus családi viszonyok kialakítására és megőrzésére. Így oldhatja fel negatív karmikus meghatározódásait.
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://masikfelem.blog.hu/api/trackback/id/tr282296314

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása