Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Másik Felem

Gőzerővel keressük a nagy Ő-t. Ha nem találjuk, az a baj, ha pedig rálelünk, akkor az: egy idő után csak a baj van vele. Mi mindenen múlik, hogy párosan szép legyen az élet? Erről szólnak a bejegyzések. Önismeret, asztrológia, és minden más a párkapcsolatokról. A témával kapcsolatos kérdéseket, saját történeteket (amelyek szerkesztve meg is jelenhetnek) a következő címre várom: masikfelem.blog@gmail.com

Friss topikok

  • ginasalone: Szia, ezt nagyon jól összefoglaltad. Tetszik. Igaz. Megkérdezhetem honnan inspirálódsz? Mik a forr... (2020.09.08. 06:51) Oroszlán karma
  • fitote: A prosztatagyulladásra ajánlott gyógynövények listája itt található. Megelőzésre kiváló és hatásos... (2014.07.19. 20:01) Szerelem és szexualitás az asztrológus szemével

Linkblog

Kaland egy éjszakára

2010.08.31. 15:30

szerző: Rubia

 

Épp csak magunk mögött hagytuk a nyarat, és vele az érzéki kalandok ígéretével terhes, fülledt nyári éjszakákat. Langymeleg levegő, simogató fuvallat, sejtelmes holdfény, lombok alatt megbúvó kerthelyiség, vérpezsdítő zene és tánc, szexis ruhák, meztelen bőrfelületek, bódító koktélok. Ilyenkor a kimerítő munkában és hideg, borongós évszakokban megfáradt testek és lelkek ellenállhatatlanul sodródnak egymás felé. Ha kegyelmi állapotban találkoznak, szerelem születik. Ám sokszor csak egyetlen éjszakára szóló kaland. Egyeseknek csalódás, tévedés, másoknak életre szóló, csodálatos emlék.

Anna a barátnői társaságában vetette bele magát a pesti éjszakába. Barátját, akihez négyéves kapcsolat fűzte, otthon hagyta. Hiába nyaggatta ugyanis Tibort már jó ideje, hogy menjenek táncolni, a srác semmi kedvet nem érzett hozzá. Anna végül úgy döntött, enged barátnői unszolásának, és velük tart a szokásos hétvégi táncpartira. A zsúfolt szabadtéri diszkóban lehetetlennek látszott a táncparkett ördögévé válni, így a lányok dögösre turbózott külsejükkel próbáltak feltűnést kelteni. Bár a konkurencia számottevő volt, mégis sikerrel jártak. Annát hamarosan elragadta egy barnára sült bőrű, világító kék szemű lovag. Áttáncolták az éjszakát, majd hajnalban jónéhány koktél után együtt hagyták el a terepet. A latin ritmusoknak, a Cuba Libréknek és Krisztián vonzerejének köszönhetően Anna a fellegekben érezte magát. Egy pillanatig sem tétovázott, amikor a fiú lakása felé indultak. Mámoros, felejthetetlen éjszakát töltöttek együtt. Reggel azonban Anna kínzó fejfájásra és szörnyű lelkiismeret-furdalásra ébredt. Krisztián még aludt, amikor lábujjhegyen kiosont az ajtón. A telefonszámát ott hagyta egy cetlin, ám hiába várta, hogy a fiú jelentkezzen. Néhány hétig borzalmasan érezte magát, alig tudott Tibor szemébe nézni. Aztán döntött: elhagyja a barátját. Azután az éjszaka után már nem tudta volna folytatni kiüresedett közös életüket.

Szilvi viharos kapcsolata lezárása után úgy érezte, jó ideig nem akar pasit tudni maga mellett. Abban azonban biztos volt, hogy az élet túl rövid ahhoz, hogy otthon üljön és magányosan búslakodjon. Minden alkalmat megragadott a szórakozásra, ismerkedésre. Bombázó külsejével, kihívó viselkedésével soha nem kellett sokáig petrezselymet árulnia, ragadtak rá a fiúk. Ő azonban egyiket se vette komolyan. Ha tetszett a pasi, csábította, szédítette, majd eltöltött vele egy izgalmas éjszakát. De szigorúan csak egyet. Senkihez nem akart kötődni, félt az újabb csalódástól. Mostanra már kezd megcsömörleni. Lassan talán készen áll egy új, igazi kapcsolatra.

Ki szándékosan keresi az egyéjszakás kalandokat, ki magáról megfeledkezve belesodródik, aztán vagy megbánja, vagy örök emlékként őrzi. Lelki alkat és életciklus kérdése. Facérok minden további nélkül megajándékozhatják magukat és egymást egy csodálatos éjszakával. Ám ez csak akkor működik, ha mindkét fél ugyanazt akarja, és egyikük sem vár többet a másiktól. Természetesen a hév ilyenkor sem ragadhat el senkit úgy, hogy megfeledkezik a szükséges óvintézkedésekről.

Kényesebb kérdés, ha valaki állandó partnere mellől kacsintgat félre alkalmi kapcsolatok erejéig, vagy akár csak egyszer is magával ragadja a varázslatos éjszaka hangulata és egy ellenállhatatlan idegen. Ilyenkor mindenkinek magának kell elszámolnia a lelkiismeretével, és mérlegelnie: vajon megéri-e kockára tenni a meglévő kapcsolatot, hazudozni, becsapni a másikat, odadobni a lelki nyugalmat. Mielőtt bárki is igennel válaszolna a pillanat hevében, érdemes arra gondolni, hogy fordított esetben mit érezne, ha kedvese félrelépéséről értesülne.

Zene, tánc, ismerkedés, vidámság – ne hagyjuk ki az élet eme örömeit. Ám legtöbbször kellemesebb emlék egy ártatlan flört, mint egy szex-tett – bármennyire is következmények nélkülinek tűnik első pillantásra.

Címkék: szex nyár kaland megcsalás egyéjszakás

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://masikfelem.blog.hu/api/trackback/id/tr532251816

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása