Másik Felem

Gőzerővel keressük a nagy Ő-t. Ha nem találjuk, az a baj, ha pedig rálelünk, akkor az: egy idő után csak a baj van vele. Mi mindenen múlik, hogy párosan szép legyen az élet? Erről szólnak a bejegyzések. Önismeret, asztrológia, és minden más a párkapcsolatokról. A témával kapcsolatos kérdéseket, saját történeteket (amelyek szerkesztve meg is jelenhetnek) a következő címre várom: masikfelem.blog@gmail.com

Friss topikok

  • ginasalone: Szia, ezt nagyon jól összefoglaltad. Tetszik. Igaz. Megkérdezhetem honnan inspirálódsz? Mik a forr... (2020.09.08. 06:51) Oroszlán karma
  • fitote: A prosztatagyulladásra ajánlott gyógynövények listája itt található. Megelőzésre kiváló és hatásos... (2014.07.19. 20:01) Szerelem és szexualitás az asztrológus szemével

Linkblog

Kos karma

2010.08.23. 12:02

szerző: Rubia

Ebben a most induló sorozatban röviden áttekintjük, hogy nagyjából mit jelentenek a karmikus pontok (Sárkányfarok, Lilith) az egyes jegyekben, illetve a jegyek analógiáját hordozó horoszkópházakban. A zodiákus első jelével, a Kossal kezdjük.

Az alábbi oldalról letölthetsz egy ingyenes radix (születési képlet)-rajzoló programot, csak figyelj,  hogy a használat során helyesen írd be az időzónát és a koordinátákat. Ezt a bal felső sarokban található első ikonra kattintva tudod majd megtenni.

Astrologos4free

 

A Sárkányfarok és/vagy a Lilith a Kosban, és/vagy a Kosnak megfelelő I. házban


Mivel a Kos jegy a teremtés határozottságát és célirányultságát testesíti meg, a benne álló karmikus pont ennek a negatív kifejeződési formáit fogja mutatni: az öncélú agresszivitást, erőszakosságot, vagy az őszinte, egyenes és egyértelmű megnyilvánulástól és önkifejezéstől való irracionális félelmet, a gyávaságot. Jellemző még a szülöttnek az a nyílt vagy rejtett törekvése is, hogy különböző stratégiákkal és taktikákkal bebiztosítsa és érvényesítse saját akaratát. Erősen diszharmonikus hatások esetén az egyént a meggondolatlanságig és az agresszivitásig fajuló impulzivitás jellemzi minden cselekedetében, szavában és gondolatában. Keresi a harcot, a kihívásokat, a provokációt, az agresszív reagálási lehetőségeket. Szüntelenül próbára teszi partnerei ellenállóképességét és türelmét.

Ez a pozíció arra is utal (különösen I. házas állás esetén), hogy a szülött akár tudatosan, akár önkéntelenül, de minden gesztusával, szavával és gondolatával, folyamatosan csábítja a körülötte levő másnemű személyeket. Ezt a többnyire akaratlan viselkedést a vele kapcsolatba kerülők általában "készpénznek" veszik, és néha erőszakoskodásig is elmenő kellemetlen helyzetekbe hozhatják őt. Ez az állás nők esetében azt is jelentheti, hogy az illető nem tudja elengedni és odaadni magát, ezért valószínűleg későn van orgazmusa, vagy nincs is. Ha férfiról van szó, az egyén hajlamos a szexualitásból sportot űzni, anélkül, hogy a nőre is figyelne.

Címkék: asztrológia szexualitás horoszkóp karma kos lilith karmikus pont sárkányfarok

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://masikfelem.blog.hu/api/trackback/id/tr252240869

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása