Másik Felem

Gőzerővel keressük a nagy Ő-t. Ha nem találjuk, az a baj, ha pedig rálelünk, akkor az: egy idő után csak a baj van vele. Mi mindenen múlik, hogy párosan szép legyen az élet? Erről szólnak a bejegyzések. Önismeret, asztrológia, és minden más a párkapcsolatokról. A témával kapcsolatos kérdéseket, saját történeteket (amelyek szerkesztve meg is jelenhetnek) a következő címre várom: masikfelem.blog@gmail.com

Friss topikok

  • ginasalone: Szia, ezt nagyon jól összefoglaltad. Tetszik. Igaz. Megkérdezhetem honnan inspirálódsz? Mik a forr... (2020.09.08. 06:51) Oroszlán karma
  • fitote: A prosztatagyulladásra ajánlott gyógynövények listája itt található. Megelőzésre kiváló és hatásos... (2014.07.19. 20:01) Szerelem és szexualitás az asztrológus szemével

Linkblog

A vonzás törvénye

2010.09.22. 14:53

szerző: Rubia


Az univerzumot számos törvény hatja át, közülük is a legfontosabb a vonzás törvénye. Mindent, amit életünkben tapasztalunk, mi magunk vonzottuk be gondolataink, hitünk által.

Az univerzumban minden rezeg, az energia és az anyag csupán különböző frekvenciájú rezgések megnyilvánulása. Minden gondolat, érzés, kívánság vagy akarat különböző frekvenciájú rezgés. Nem mindegy tehát, mire és hogyan gondolunk. A tudatalattink ugyanis úgy véli, a gondolatok azonosak a kívánsággal – ezért életünkben azt jeleníti meg, amit gondolunk. Nagyon fontos tisztában lennünk azzal, hogy gondolatainkkal teremtünk. A teremtőerőt a hit aktiválja bennünk, arra kényszerítve az energiát, hogy az általunk kívánt formát öltse magára.


Az ember az univerzum legerősebb mágnese. A „hasonló hasonlót vonz” elve alapján mindenki csak azt tudja magához vonzani, ami pillanatnyi rezgésének megfelel. Miként hasonló beállítottságú embereket vonzunk magunkhoz, ugyanúgy kerülnek elénk gondolatainknak és érzéseinknek megfelelő életkörülmények és történések. Gondolataink és érzéseink láthatatlan mágnesek, melyek a világból szüntelenül magukhoz vonzzák mindazt, ami velük egynemű.

Minden ember a valóságnak csak azt a részét érzékeli, amelyre képes rezonálni. A különböző rezonanciájú emberek a valóságnak más-más részét érzékelik, így mindannyian más-más világban élünk. Párkapcsolatainkra is igaz, hogy mindig éppen azt a társat találjuk meg, aki nekünk megfelel, hiszen a rezonancia törvényének megfelelően csak ilyen párt tudunk magunkhoz vonzani. Az ideális partnert csak akkor tudjuk bevonzani, ha előbb mi magunk válunk ideális partnerré. Addig pedig az a társ, akivel éppen együtt vagyunk, azt a leckét kínálja nekünk, amelyet még meg kell tanulnunk ahhoz, hogy ideális társak legyünk.

Ha nem tetszenek jelenlegi életkörülményeink, megtehetjük, hogy „átállítjuk” magunkat, és ezáltal más körülményeket vonzunk be. Ezért nagyon fontos, hogy soha ne arra gondoljunk, amitől tartunk, amit el akarunk kerülni, hanem arra koncentráljunk, amit szeretnénk elérni. Ha képesek vagyunk elképzelni, amire vágyunk, és ezt a képet tartósan fenn tudjuk tartani, akkor előbb-utóbb be is vonzzuk az életünkbe.

Ennek hátterében az áll, hogy minden képszerű elgondolásunk megvalósulásra törekszik. A kívánt végeredményt lelki szemeink előtt képszerűen, színesen, teljes részletességében dolgozzuk ki. A képet aztán újra és újra emeljük a tudatunkba, és ott minél tovább őrizzük meg. Minél tisztább és élesebb a kép, annál könnyebben gyűlik fel benne a megvalósulást szolgáló energia. Minél tovább és minél gyakrabban jelenítjük meg szellemi képernyőnkön a képet, annál hosszabb ideig áramlik az energia. Fontos az is, hogy a kívánt végeredményhez pozitív érzéseket társítsunk: hogyan fogunk érezni, hogyan viselkedünk, ha az általunk elképzeltek megvalósulnak.
 


Amint készen van a kép, és elegendő energiával töltöttük fel, még „magunkévá kell tenni”. Azonosulunk vele, érezzük, látjuk. Mindenekelőtt pedig hálát érzünk azért, hogy elképzeléseink beteljesülnek. Ezután mindent elengedünk, hogy a kép testet ölthessen a fizikai valóságban is.

Fontos tudni, hogy nem az történik, amit akarunk, hanem az, amiben hiszünk. Ha csak akarunk valamit, de közben kételkedünk benne, hogy valóban elérhetjük, akkor kudarcra ítéljük magunkat. A hit „belső tudás” amely nem külső bizonyítékokon nyugszik, hanem az igazság belső felismerésén. A hit azt is jelenti, hogy amire hitünkkel igent mondtunk, arról tudjuk, hogy meg is valósul. Ezáltal a hit tényeket teremt.

Akinek nincs hite, az is hisz, csak éppen annak ellenkezőjében, mint amit el kíván érni. A legmélyebb hit is hatástalan marad azonban, ha vágyaink beteljesülését kitoljuk a jövőbe, ha a jelenben tudatunkkal a hiányosságokra összpontosítunk. Csak akkor válik szabaddá az út teremtőerőnk számára, ha a megvalósítás gondolata MOST tölt el.
 

Címkék: teremtés hit pozitív gondolkodás rezonancia vonzás törvénye

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://masikfelem.blog.hu/api/trackback/id/tr262315301

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása